Het succesverhaal van Nancy met cannabisolie

Nancy, een vrouw van 37 jaar zweert bij cannabisolie. Ze heeft lichamelijke en geestelijke klachten en door het gebruik van cannabisolie is ze nu gelukkig weer de oude.

Ze is een heel andere vrouw geworden en ze kan weer alles doen zoals ze gewend was dankzij het gebruik van dit wondermiddel. Haar klachten zijn een stuk minder geworden en daarom wilt zij haar succesverhaal graag met ons delen.

Haar aandoeningen

Nancy kampte in 2010 met een chronische depressie en een angststoornis. Ze ontwikkelde straatvrees en werd daardoor een kluizenaar. Toen ze de moed verzameld had om naar de supermarkt te gaan, begon ze op het parkeerterein al te hyperventileren bij het zien van de vele mensen. Meestal ging ze dan direct naar huis en sloot zichzelf in de slaapkamer op.
Sinds 1,5 gebruikt ze elke dag CBD olie dan gewoon bij de drogisterij en webwinkels verkrijgbaar is.

Paniekgedachten

Nancy gebruikt cannabisolie met THC. Eigenlijk is het illegaal, maar het toezicht wat daarop gehouden word door de Inspectie gezondheidszorg is minimaal. En sinds dat dit voor haar enorme voordelen oplevert, is het de moeite waard om buiten het boekje te treden. Anderhalf jaar geleden voelde ik mij zo slecht! Door de fibromyalgie sliep ze slecht, was ze vermoeid en leed ze veel pijn. Daarnaast brak de depressie en angstaanvallen haar ontzettend op.

Cannabisolie

Een kennis van haar vertelde over deze olie. In eerste instantie was ze nog vrij sceptisch omdat ze cannabis associeerde met drugs, zoals vele mensen. Toch besloot ze het te proberen met veel goeds als resultaat!

<<Lees het hele artikel op vrouw.nl>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *