Cannabis olie doodt tumoren in 90 dagen

Rick Simpson geneest kankerRick Simpson, een Canadese activist zou met zijn medicinale cannabis al meer dan 5.000 mensen hebben genezen van kanker. Hij zegt een recept te hebben ontwikkeld voor het doden van alle soorten tumoren binnen 90 dagen. Ooit was hij zelf gediagnosticeerd met een zeer ernstige vorm van huidkanker waardoor artsen hem destijds na een paar operaties al hadden opgegeven.

Vanuit een studie van de Universiteit van Virginia waaruit gebleken was dat de cannabinoïde THC, een actief bestanddeel van een cannabisplant sommige kankercellen doodt en de omvang van andere kankercellen doet afnemen. Hij besloot om enkele druppels cannabisolie op zijn wonden te doen.

Na 4 dagen kon hij zijn ogen niet geloven. De wonden waar hij de cannabisolie op had gedaan waren verdwenen en zijn huid voelde weer als nieuw! 11 jaar later bleef de kanker nog steeds weg. Hij deelde zijn succesverhaal met anderen, maar velen namen hem niet serieus.

Rick Simpson ontwikkelde hierop zijn cannabisolie en hij heeft hier naar eigen zeggen duizenden mensen mee genezen. Hij noemt als voorbeeld een 80-jarige man met longkanker. Zijn lichaam was door de chemotherapie opgezwollen en hij kon bijna niet meer ademen. De artsen schatten in dat hij nog 48 uur te leven had. Toen besloot zijn zoon contact op te nemen met Simpson, maar de artsen wilden hem onder geen beding behandelen met cannabisolie. De zoon nam daarom de olie rechtstreeks af van Simpson en legde zijn vader op om per direct te stoppen met al zijn medicijnen. Na 6 weken kon de man weer normaal ademen en na 3 maanden was hij volledig genezen.

Invallen

In 3 jaar tijd heeft de politie tot 4 keer toe invallen gedaan in Rick’s huis. Hij wijst erop dat mensen die openlijk beweren kanker te kunnen genezen 5 tot 40 jaar gevangenisstraf kunnen krijgen. Op een zeker moment hing hem een gevangenisstraf van 12 jaar boven het hoofd. Gelukkig hoefde hij uiteindelijk maar 4 dagen in de gevangenis te blijven en hij kreeg een boeten van $2.000 dollar.

Getuigen

Het ergste was dat de patiënten die hij had genezen van kanker niet mochten getuigen. Hij had zelfs familieleden van de juryleden genezen met cannabisolie. Ze wisten het allemaal maar konden niets doen. Ook mocht hij geen medische documenten gebruiken tijdens de rechtzaak waaruit de heilzame werking van de olie bleek.

De Farmaceutische industrie

Rick Simpson gaf zijn olie aan zieke mensen en hij heeft zijn recept voor zijn cannabisolie op een website geplaatst: Phoenix tears. Hij vertelt daarin dat het maken van zijn cannabisolie nog makkelijker is dan het zetten van een verse kop koffie. Simpson zegt dat in de oude Perzische geschriften cannabis bovenaan staat in de lijst met geneeskrachtige kruiden. Mensen hebben het recht om cannabis te gebruiken, een gratis door moeder natuur geschapen medicijn. Maar helaas wordt dit ons afgepakt door hebzuchtige medische gangsters.

Zie hieronder de documentaire over Rick Simpson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *